Ontdek je kracht, verdedig je glimlach.

Wordt Kids Streetdefense® instructeur!

 

 

Kids Streetdefense® Instructeursopleiding
Omdat we zo overtuigd zijn van de positieve effecten van Kids Streetdefense® willen we dit niet voor ons zelf willen houden. Daarom hebben we een toegankelijk programma geschreven waarmee je Kids Streetdefense® instructeur kan worden. De Kids Streetdefense® Instructeursopleiding is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk én betaalbaar!


Je kunt Kids Streetdefense® aanbieden als:
•Sport - doorlopend dus jaar in jaar uit.
•Workshop/Clinic - éénmalig.
•Cursus, een aantal lessen - lessen met een duidelijk begin en eind van de reeks.
•Personal Defense Training - privéles(sen).


Uiteraard geldt 'safety first', maar wij van Kids Streetdefense® vinden dat kinderen overal moeten kunnen sporten. Of dit nu in een buurthuis, op het gras, in een schuur of in luxe fitnesscentra is maakt niet uit. Zolang het maar verantwoord en met de juiste intentie gebeurd.
Het is geen vereiste om een gevechtsportachtergrond te hebben, maar dat is wel handig. Het programma is speciaal opgezet voor u en/of uw organisatie om kinderenvanaf 6 jaar een geweldige activiteit aan te bieden. Dus ook als particuliere instructeur kun je direct aan de slag.
Met Kids Streetdefense® biedt u kinderen een vriendelijke en recreatieve verdedigingssport die we niet voor niets dé stoerste sport noemen! Een activiteit gericht op weerbaarheid & zelfverdediging, wat op een speelse manier gegeven wordt. Hiermee krijgen kinderen niet alleen dagelijkse beweging maar leren ze bijvoorbeeld ook omgaan met pesten.


Vraag nu het digitale informatiepakket aan!