Ontdek je kracht, verdedig je glimlach.

Chantal Kolk

Gert Van Broeck

Chantal Kolk

Gert Van Broeck

Over ons

Mijn naam is Chantal.

 

Op achtjarige leeftijd begon mijn reis in de vechtsport toen ik me aanmeldde voor karatetraining in de stijl van Wado Ryu. Onder leiding van Grootmeester Sensei Ishikawa en andere ervaren instructeurs heb ik een diepgaande kennis en vaardigheid ontwikkeld. Deze passie voor martial arts nam een nieuwe wending toen ik in 2014 een vacature tegenkwam bij School of Selfdefence. Ze waren op zoek naar iemand die als Kids Streetdefense® instructeur aan de slag kon gaan. Zonder aarzeling greep ik deze kans, wat de start was van een buitengewoon boeiend traject.

 

In de jaren die volgden, heb ik mij ontwikkeld tot Full Instructor Kids Streetdefense®. Ik heb niet alleen bij School of Selfdefense lesgegeven, maar ook bij andere dojo’s zoals Fight and Balance. Bovendien heb ik mijn expertise ingezet om diverse workshops te geven op scholen, waarbij ik jongeren leer om zichzelf te verdedigen en weerbaar te maken.

 

Na tien jaar toewijding aan deze kunst en het onderwijs daarin, heb ik onlangs de stap gezet om mede-eigenaar te worden. Deze nieuwe rol biedt mij de kans om de trainingsprogramma’s verder te ontwikkelen en de kwaliteit van onze instructeurs te verhogen.

 

Mijn expertise omvat:

 

 • Full Instructor Kids Streetdefense®
 • Full Instructeur Tigers LSE (Life Skill Education)
 • Thema Gericht Coachen volgens de richtlijnen van NOC*NSF

 

Met veel enthousiasme en toewijding kijk ik uit naar het voortzetten van mijn werk, het vergroten van de reikwijdte van onze cursussen en het verder ontwikkelen van onze instructeurs.

Mijn naam is Gert.

 

Van jongs af aan voelde ik mij aangetrokken tot de discipline en uitdagingen van ju-jitsu. Samen met vrienden begon ik op jonge leeftijd met trainen, een passie die, na een pauze, opnieuw ontvlamde. Deze herontdekking leidde tot een diepere betrokkenheid bij de sport; ik werd trainer bij een lokale club waar ik zowel kinderen als volwassenen in de kunst van ju jitsu onderwees. Gedurende deze periode kwalificeerde ik mij ook als initiator van ju jitsu, een rol die mij veel voldoening schonk.

In 2018 nam ik met grote interesse deel aan de opleidingen ‘Basic’ en ‘Full Instructor Kids Streetdefense® onder leiding van Pascal Speek in Zwolle. Deze ervaring versterkte mijn ambitie om meer te doen dan enkel de opleidingen volgen. Daarom richtte ik in januari 2019 in België een club op die wekelijkse Kids Streetdefense® trainingen aanbiedt, met als doel Kids Streetdefense® nieuw leven in te blazen en te verbeteren. Als nieuwe mede-eigenaar ben ik enthousiast om samen met het team Kids Streetdefense® opnieuw prominent op de kaart te zetten en een bijdrage te leveren aan de weerbaarheid van kinderen.

 

Mijn expertise omvat:

 

 • Full Instructor Kids Streetdefense®
 • Initiator Ju Jitsu
 • Bewegingsanimator
 • Begeleider van sporters met een beperking (G-sport)
 • Eventmanagement binnen de sportsector
 • Specialisatie in het werken met kinderen en jongeren met autisme en ADHD
 • Innovatieve opwarmingstechnieken in de sport
 • Ondersteuning bieden aan sporters die psychisch minder in hun vel zitten
 • Basisprincipes van verantwoord training geven

 

Ik heb ervaring opgedaan in diverse landen, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, de Arabische Emiraten en Estland, wat mij een brede kijk op de sport en haar toepassingen wereldwijd heeft gegeven.

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten voor Kids Streetdefense® en samen te werken aan onze missie om kinderen sterker en weerbaarder te maken.