School of Self Defence

Hoe geef je jouw grenzen aan? Waaraan herken je – op tijd – boze, verdrietige of blije gevoelens? Hoe leg je makkelijk contact om vervolgens vrienden te maken? En hoe bescherm je jezelf of iemand anders wanneer dat nodig is? School of Self Defence geeft diverse weerbaarheidstrainingen. En helpt kinderen, jongeren én volwassenen om fysiek en mentaal sterker in het leven te staan.

Stad: Zwolle
Adres: Voorsterhof 8a, 8042DB Zwolle
Website: http://www.schoolofselfdefence.nl
Email: Ga hiervoor naar de website van de sportschool
Telefoonnummer: 06-20790428

Lestijden

Maandag van 17:00 tot 18:00
Dinsdag van 16:30 tot 17:30
Woensdag van 15:00 tot 16:00
Donderdag van 16:30 tot 17:30
Vrijdag van 16:30 tot 17:30
Vrijdag van 18:15 tot 19:15

Instructeurs

KSD instructeur

Pascal Speek

Full instructor

Pascal Speek beoefent al meer dan 25 jaar Martial Arts zoals Karate, Pencak Silat, Kickboksen, Pangamot en DNA fight science. Hij heeft verschillende instructeursopleidingen gevolgd en traint momenteel nog onder Andy Norman. Pascal is eigenaar van Kids Streetdefense Nederland, Realistic pocket-stick concepts, Defence Lab Nederland en initiator van Stichting School of Self Defence. Pascal traint regelmatig in het buitenland om zichzelf te blijven ontwikkelen.

KSD instructeur

Annemarie van der Grift

Full instructor

Mijn naam is Annemarie van der Grift. Ik ben 40 jaar en moeder van 3 kinderen; een dochter van 10 jaar en  2 zonen van 8  jaar en 5 jaar oud.
Omdat wij (mijn man en ik) voor een paar jaar geleden geconfronteerd werden met pestgedrag in de klas van onze dochter ben ik op zoek gegaan naar iets waardoor zij weerbaarder zou worden.  Ik kwam in aanraking met de Stichting School of Selfdefence en we besloten om zowel onze dochter als onze oudste zoon op te geven voor KSD.

Het concept sprak mij direct aan en omdat ik zelf een vecht- en verdedigingssport achtergrond heb, wilde ik graag zelf les gaan geven.


Mijn (vecht)sport achtergrond:

Vanaf mijn 16de  tot aan mijn 30ste heb ik intensief karate beoefend. Naast de reguliere trainingen heb ik ook aan wedstrijden gedaan en heb ik de zwarte band (1ste dan) mogen behalen.
Met de komst van de kinderen is het trainen geleidelijk aan minder geworden en ben ik uiteindelijk, vorig jaar, gestopt.
Naast karate heb ik door de jaren heen ook aan andere (vecht)sporten gedaan waaronder kickboksen, tai jitsu, taekwondo, fitness en taebo.
Verder heb ik een periode les gegeven in karate voor volwassenen.

KSD instructeur

Chantal Kolk

Full instructor

Chantal 30 jaar oud, moeder en karateka; zelf ben ik in mijn 9e levensjaar begonnen met het beoefenen van karate. Dit om als (verlegen, terughoudend) meisje weerbaarder te worden en mijzelf te kunnen verdedigen waar nodig.
Ik heb getraind onder grootmeester Sensei Ishikawa en diverse wedstrijdtrainingen gevolgd onder Mossel. Daarnaast heb ik diverse gasttrainingen gevolgd van Lodewijks, grootmeester in Aikido. Op dit moment volg ik een korte studie Sociale psychologie.

Waarom ik als trainer bij Stichting school of selfdefence?
Graag breng ik technieken en handvaten over die mijzelf hebben geholpen in mijn weg van kleine meid naar volwassen vrouw. Waarin Normen,waarden en discipline erg belangrijk zijn

KSD instructeur

Marco van der Vegte

Full instructor

Mijn naam is Marco. Op de maandag en woensdag ben ik de gastheer bij School of Self Defence en help ik jullie met al je vragen. Of voor een gezellig praatje. Daarnaast ondersteun ik bij der Tigers lessen en ben ik Kids Streetdefense instructeur.  Ik haal er veel voldoening uit om kinderen met en zonder “rugzakje” weerbaarder en zelfverzekerder te maken en voor te bereiden om de dingen die ze later in het leven tegen kunnen komen.

KSD instructeur

Gerben Veenstra

Basic instructor

Locatie