Voor instructeurs

Instructeur worden in het meest veelzijdige zelfverdedigingsprogramma voor kinderen?

Kids Streetdefense

Kids Streetdefense is een programma waarbij weerbaarheid, praktische zelfverdediging en oplossingsgericht denken centraal staan en speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar! De technieken die we gebruiken komen uit Kickboksen/Muay Thai, Judo, Taekwondo, Boksen en Brazilian Jiu Jitsu en is goed gekeken welke technieken aansluiten bij de leeftijd van de kinderen en welke praktisch toepasbaar zijn. Ondanks dat Streetdefense nadruk legt op situaties op straat besteden we veel aandacht aan de sportaspecten van genoemde vecht- en/of zelfverdedigingssporten en is plezier een belangrijke pijler van het programma!

Tijdens de opleiding behandelen we omgangsvormen met (kleine) kinderen, spelvormen die altijd een les in weerbaarheid of zelfverdediging met zich meebrengen en de technieken die de basis vormen voor de "Streetlevels" waarop het programma is gebasseerd.

Kids Streedefense Instructeur

Als Kids Streetdefense instructeur wordt je ondersteund door een groot netwerk van Kids Streetdefense Nederland, krijg je een zeer uitgebreide instructeursmanual (pdf), alle certificaten voor de studenten (Streetlevel 1 t/m 5 pdf) en uiteenlopende opties om aanbod te verzorgen.
Het aanbod van Kids Streetdefense varieert van clubaanbod, ofwel kinderen worden lid van de vereniging/sportclub, losse clinics op bv sportdagen, Koningsspelen e.d. en/of als korte cursus op bv BSO's en basisscholen (5-10 lessen). Dit kan als Kids Streetdefense als weerbaarheidsprogramma, maar ook de individuele sporten los.

Na de opleiding kun je direct starten!
Geen jaarlijkse fee, geen verplichte terugkomdagen/vervolgcursussen, geen verborgen kosten achteraf!!!

Wordt ook instructeur van Dé Stoerste Sport van Nederland!!! Wij kijken ernaar uit u te kunnen verwelkomen in ons team.

De kosten van de training zijn:

Level 1 en 2 instructeur €207,50,- Inclusief:

 • Handboek level 1 en 2

 • Certificering

 • Lunch

Level 3, 4 en 5 instructeur €150,- inclusief:

 • Handboek level 3, 4 en 5

 • Lunch

 • Certificering

Inschrijving:


Geef u op om meer informatie te ontvangen over hoe u kunt beginnen. U kunt een e-mail sturen naar info@kids-streetdefense.nl met de volgende informatie:

 1. Een kort persoonlijk overzicht: We horen graag iets meer over uw achtergrond in martial arts en/of sport. Wij horen ook graag iets over uw ervaring in lesgeven (maak u geen zorgen als u geen ervaring heeft, wij leren u alles wat u moet weten!) en uw reden/motivatie om een Kids Streetdefebnse instructeur te worden.

 2. Uw geboortedatum, voor en achternaam, volledig adres, telefoon nummer en e-mail adres.

 3. Het adres/de regio waar u de Kids Streetdefense school wilt beginnen

 4. Een kopie van de benodigde documenten (Verklaring omtrent goed gedrag e.d.) om te bewijzen dat u toestemming heeft om met kinderen te werken. Als u deze niet heeft, laat het ons dan weten, wij kunnen hierbij helpen.

 5. Kopie van een EHBO certificaat binnen de laatste 3 jaar met zo mogelijk extra certificering in kinder-EHBO. Als u dit niet heeft kunnen wij u ook helpen dus laat het ons weten.

Meld je nu aan!!!!

De Kids Streetdefense instructeurs opleidingen worden verzorgd door School of Self Defence. School of Self Defence leidt trainers en instructeurs op in het geven van specifiekeweerbaarheidstrainingen, zoals Kids Streetdefense. Kijk op School of Self Defence voor meer informatie.